Zorg

Bent u een zorginstelling, ziekenhuis, (belangen)patiëntenvereniging en behoefte aan duidelijke antwoorden op uw onderzoeksvragen?

Het Opiniehuis is een betrouwbare en deskundige partner voor vele bedrijven en instellingen als het gaat om onderzoeken in de zorgsector. Wij beschikken over ervaren onderzoekers en veldwerkers die meestal uit de zorg komen of jarenlange ervaring hebben in het uitvoeren van onderzoeken voor zorginstellingen.

Het Opiniehuis levert niet alleen onderzoeksdata maar juist ook advies en concrete aanbevelingen met betrekking tot het verrichtte onderzoek. Het Opiniehuis is een specialist als het gaat om client/patienten-onderzoeken, klanttevredenheidsonderzoeken.

Daarnaast kan Het Opiniehuis uw bedrijf of instelling begeleiden bij het uitvoeren van onderzoek colgens de CQI-index teneinde de resultaten op kiesbeter.nl te krijgen.


Bent u benieuwd naar onze aanpak of wilt u meer weten over onderzoek in de zorg? Neem contact op via 010-3400030 of mail naar: info@opiniehuis.nl.

...want iedere mening telt.